Servis kompjutera Xelart Novi Beograd
Servis računara od poverenja
  xelart - servis kompjutera

Pon-Pet: 8-18h
Sub: 10-14h

 
Servis racunara Xelart Novi Beograd O servisu racunara Xelart Novi Beograd Cenovnik servisiranja racunara Kontaktirajte servis racunara English - computer repair service Belgrade
dot
USLUGE
line
LAPTOP SERVIS
line
PRODAJA

Avast antivirus, najbolji svetski antivirus

line

RAZNO

line

Xelart na Facebook-u

Pisite nam ako imate neki predlog ili primedbu, kako bismo bili još bolji!

Srbi za Srbe

 

 

Avast antivirus Srbija

Antivirus je osnovna stvar koju bi trebao imati svaki korisnik računara, radi bezbednosti podataka i neometanog rada. Nije svejedno koji antivirus se koristi! Xelart Holdings d.o.o. je zvanični distributer Avast antivirusa za Srbiju, i kod nas možete brzo i lako kupiti ovaj izvanredni antivirus za kućnu ili poslovnu primenu. Takođe, naši kupci imaju besplatnu podršku oko instalacije, aktivacije, podešavanja ili produženja pretplate.

Besplatan Avast antivirus free download

avast! Free - Besplatan antivirus

Ne postoji bolji besplatan antivirus! Avast Free radi brzo na svakom računaru sa 1 GB memorije i procesorom od 1.6 GHz. Kao i ostali besplatni antivirusi, nema sve funkcije kao prodajna verzija, ali uz dodatni antispyware je odlična zaštita za kućnu upotrebu. Ne licencira se za komercijalnu upotrebu, tj. nije namenjen za korišćenje u firmama!

Preuzmite besplatan Avast Free Antivirus. Prilikom instalacije odaberite gore desno jezik Srpski i na sledećoj strani postavite opcije kao na slici ispod, kako ne biste instalirali nepotrebne stvari koje mogu da Vas ometaju u radu.

Avast instalacija

Avast Professional

avast! Professional antivirus

Avast! Professional nudi vrhunsku zaštitu od svih vrsta trojanaca i virusa, pa ga preporučujemo svima koji žele da obezbede važne podatke i da spreče mogući pad sistema usled napada virusa. Pored standardne zaštite koju nudi besplatna verzija, Avast Professional nudi bezbedno startovanje nepoznatih programa (sand box) i zaštitu od malicioznih skripti sa Interneta.

Preuzmite Avast Professional i kupite ga posle mesec dana testiranja!

Avast Internet Security

avast! Internet Security

Avast Internet Security je najkompletnija zaštita kompanije Alwil iz Češke. Pored svega što pruža Avast Professional, ova verzija štiti od upada hakera sa Interneta (silent firewall), ima zaštitu identiteta prilikom online plaćanja, i filtrira neželjene (SPAM) e-mail poruke.

Preuzmite Avast Internet Security i isprobajte ga mesec dana pre kupovine.

Avast za Android

avast! app za Android

Najbolja zaštita za mobilne Android uređaje, sa dosta opcija. Jedna od najvrednijih je i kontrola i pronalaženje telefona u slučaju krađe.

Preuzmite besplatan Avast za Android. Potrebno je da na mobilnom telefonu kliknete na ovu stranicu, ili još bolje preko vašeg Google Play naloga.

Avast antivirus za Android telefoneAvast za Android Avast korisnicki interfejs

Avast cena

Cena Avast antivirusa za firme

Država je, nažalost, i u oblasti softvera uvela ekstremne poreze, pa je ukupan udeo u ceni Avast-a oko 50% (carina i porez). Ukoliko morate da kupite antivirus za firmu, možete ga kupiti kod nas, a fizička lica je najbolje da kupe direktno online sa sajta Avast.com.

NAZIV CENA
Avast! Professional Antivirus - 1 računar, 1 godina 6.200 din
Avast! Professional Antivirus - 3 računara, 1 godina 7.500 din
Avast! Internet Security - 1 računar, 1 godina 7.700 din
Avast! Internet Security - 3 računara, 1 godina 10.800 din

Cene su sa porezom. Za druge količine i verzije antivirusa pozovite. Za produžetak licenci sledeće godine dobija se popust 20%.

Avast možete kupiti kod nas u lokalu ili uplatiti online ili u banci bilo gde u Srbiji i dobiti licencni ključ na email. Firme trebaju da nam pošalju svoje osnovne podatke (PIB, adresu, telefon, email) radi izrade predračuna, i odmah nakon prijema uplate šaljemo licencu i račun.

Avast podrška

Avast podrška za Srbiju

Servis računara Xelart nudi kupcima Avast antivirusa besplatnu telefonsku podršku oko instalacije i podešavanja programa, kao i produžetka pretplate i čišćenja virusa. Možete nas kontaktirati putem telefona, SMS-a, Skype ili mejla. Pružamo i uslugu daljinske registracije programa ukoliko ne možete sami to da uradite. Kontakt ->

Facebook i Google preporuka

Sviđa Vam se Avast? Preporučite ga prijateljima! Hvala!

 

 

(C)2006-2019. Xelart Holdings d.o.o. Beograd | Design & SEO by Xelart