Servis kompjutera Xelart Novi Beograd
Servis računara od poverenja
  xelart - servis kompjutera

Pon-Pet: 9-18h
Sub: 10-14h

 
Servis racunara Xelart Novi Beograd O servisu racunara Xelart Novi Beograd Cenovnik servisiranja racunara Kontaktirajte servis racunara English - computer repair service Belgrade


dot
USLUGE
line
LAPTOP SERVIS
line
PRODAJA

Avast antivirus, najbolji svetski antivirus

line

RAZNO

line

Xelart na Facebook-u

Pisite nam ako imate neki predlog ili primedbu, kako bismo bili još bolji!

Srbi za Srbe

Сервисирањем рачунара код нас помажете најугроженијим српским породицама и појединцима широм Балкана, јер од месечне зараде издвајамо део новца за донације.

 

 

 

 

Punjači za laptopove Asus, Toshiba, Lenovo, Acer, Sony, Samsung itd.

Zamenski laptop punjači koje prodajemo imaju najviši kvalitet komponenti i finalne izrade, a prodaju se po znatno povoljnijoj ceni od originalnih punjača. Isti su po specifikaciji, od priključka pa do napona i struje, tako da slobodno možete kupiti zamenski punjač i uštedeti. Da preciziramo, ovo nisu univerzalni punjači koji imaju puno priključaka pa se kvare često, nego su baš punjači pravljeni za određeni tip laptopa.

Punjac za laptop

Svakodnevno nam stižu u servis neispravni originalni punjači koji su kupljeni sa laptopom, tako da oni nisu ništa kvalitetniji od naših zamenskih.

Najčešći kvar je oštećen priključak koji ide u laptop, usled čega često nastane kratak spoj pa izgori punjač i tu nema popravke. Zato ako primetite da punjač prekida, odmah ga donesite u servis da promenimo kabal kako bi sprečili kvar punjača ili laptopa.

Kod nas možete kupiti:

Kod nas možete kupiti i polovne punjače, proverite stanje i cenu telefonom.

tip punjača za laptop

Kako odabrati punjač za laptop?

Oznake na originalnom punjacu1. Pogledajte koji je model laptopa (Asus X550, Acer E1-531, HP 250 G2, Dell, Lenovo, Samsung, Sony, Toshiba, Apple, itd.). To piše sa donje strane laptopa ili ispod baterije.

2. Proverite ulazni napon i struju s donje strane laptopa (npr. DC IN 19V, 4.74A).

3. Ako ne znate koje su tačne dimenzije priključka punjača koji ide u laptop, najbolje da donesete laptop da proverimo na licu mesta. Ovo je jako važna informacija bez koje ne vredi kupovati punjač.

Nemojte bacati naponski kabal od neispravnog punjača, jer se novi prodaju uglavnom bez njega. Ako je potrebno, možete kupiti i naponski kabal kod nas.

Mi ne uvozimo najjeftinije nekvalitetne punjače koji nemaju ni osnovne zaštite, već isključivo kvalitetne punjače i dajemo godinu dana garancije!

detelina naponski kabal za laptop

Naponski kabal za laptop "detelina"

Prodajemo i trožilne naponske kablove za laptop, takozvani "detelina" kabal. U pitanju je standardni trožilni kabal za punjač laptopa sa Euro utičnicom.

Naponski kabal za laptop, detelina, kabal punjača

Slika se može razlikovati od kabla koji je na stanju. Postoje kablovi sa AC priključkom pod 90 stepeni i pravi. Standardna dužina kabla je 1.8m.

Obično imamo i dvožilne kablove, proverite telefonom pre dolaska.

 

Korisni linkovi:

Zamena DC konektora | Laptop punjači | Cenovnik

kabl detelina

Sviđa Vam se članak? Preporučite ga prijateljima!

 

3 razloga za kupovinu
laptop punjača kod nas:

Punjac za laptopPunjače imamo na stanju

Isprobajte pre kupovine

Garancija godinu dana

 

VAŽNO!

Punjač za laptop nikad ne držite na tepihu, ćebetu i slično, jer se tako mnogo više greje i može doći do ozbiljnih kvarova punjača i laptopa!


 

Prodajemo punjače za:

Dell, Lenovo, Toshiba, Sony, HP, Asus, Acer, MSI, Samsung i druge marke laptopova.

 

(C)2006-2018. Xelart Holdings d.o.o. Beograd | Design & SEO by Xelart