Servis kompjutera Xelart Novi Beograd
Servis računara od poverenja
  xelart - servis kompjutera

Pon-Pet: 9-18h
Sub: 10-14h

 
Servis racunara Xelart Novi Beograd O servisu racunara Xelart Novi Beograd Cenovnik servisiranja racunara Kontaktirajte servis racunara English - computer repair service Belgrade


dot
USLUGE
line
LAPTOP SERVIS
line
PRODAJA

Avast antivirus, najbolji svetski antivirus

line

RAZNO

line

Xelart na Facebook-u

Pisite nam ako imate neki predlog ili primedbu, kako bismo bili još bolji!

Srbi za Srbe

Сервисирањем рачунара код нас помажете најугроженијим српским породицама и појединцима широм Балкана, јер од месечне зараде издвајамо део новца за донације.

 

 

 

 

Punjači za laptopove

Zamenski Laptop punjači donose visok kvalitet po znatno povoljnijoj ceni od originalnih punjača. Isti su kao originalni po specifikaciji, od priključka pa do napona i struje, tako da komotno možete koristiti zamenski punjač i uštedeti. Nisu u pitanju univerzalni punjači koji imaju puno priključaka pa se kvare često, nego baš punjači pravljeni za određeni tip laptopa.

Punjac za laptop

Originalni punjači su generalno kvalitetniji nego zamenski, ali nisu ni oni pošteđeni kvarova. Svakodnevno nam stižu u servis neispravni punjači, a najčešći kvar je oštećen priključak koji ide u laptop, usled čega često nastane kratak spoj pa izgori punjač i tu nema popravke. Zato ako primetite da punjač prekida, odmah ga donesite u servis da promenimo kabal kako bi sprečili kvar punjača ili laptopa.

Kod nas možete kupiti:

Kod nas možete kupiti i polovne punjače, proverite stanje i cenu telefonom.

tip punjača za laptop

Kako odabrati punjač za laptop?

Oznake na originalnom punjacuPogledajte s donje strane laptopa koji je potreban napon, obično 19V (Volti) i kolika je struja, npr. 4,7A (Ampera). Takođe, potrebno znati i tačne dimenzije priključka punjača koji ide u laptop, pa je najbolje da donesete laptop da proverimo na licu mesta koji odgovara. Nemojte bacati naponski kabal od neispravnog punjača, jer se novi prodaju bez njega. Ako je potrebno, možete kupiti i naponski kabal kod nas.

 

detelina naponski kabal za laptop

Naponski kabal za laptop "detelina"

Prodajemo i naponske kablove za laptop, takozvani "detelina kabal". U pitanju je standardni trožilni kabal za punjač laptopa sa Euro utičnicom, kao i priključke za američki standard sa viljuškom. Pre dolaska, proverite stanje i cenu telefonom.

Naponski kabal za laptop, detelina, kabal punjača

Slika se može razlikovati od kabla koji je na stanju. Postoje kablovi sa AC priključkom pod 90 stepeni i pravi. Standardna dužina kabla je 1.8m.

 

Korisni linkovi:

Zamena DC konektora | Laptop punjači | Cenovnik>

kabl detelina

Sviđa Vam se članak? Preporučite ga prijateljima!

 

Laptop punjači

Punjac za laptop

Prodajemo punjače za sve vrste laptopova!

VAŽNO!

Punjač za laptop nikad ne držite na tepihu, ćebetu i slično, jer se tako mnogo više greje i može doći do ozbiljnih kvarova punjača i laptopa!


 

Prodajemo punjače za:

Dell, Lenovo, Toshiba, Sony, HP, Asus, Acer, MSI, Gericom, i druge marke laptopova.

 

(C)2006-2017. Xelart Holdings d.o.o. Beograd | Design & SEO by Xelart