Servis kompjutera Xelart Novi Beograd
Servis računara od poverenja
  xelart - servis kompjutera

Pon-Pet: 8-18h
Sub: 10-14h

 
Servis racunara Xelart Novi Beograd O servisu racunara Xelart Novi Beograd Cenovnik servisiranja racunara Kontaktirajte servis racunara English - computer repair service Belgrade
dot
USLUGE
line
LAPTOP SERVIS
line
PRODAJA

Avast antivirus, najbolji svetski antivirus

line

RAZNO

line

Xelart na Facebook-u

Pisite nam ako imate neki predlog ili primedbu, kako bismo bili još bolji!

Srbi za Srbe

 

 

O nama

Xelart Holdings d.o.o. je renomirana firma iz Beograda, koja se pod ovim imenom od 2006. godine bavi pružanjem usluga iz oblasti informacionih tehnologija, sa posebnim naglaskom na servis računara i laptopova.

Servis kompjutera Beograd
Servis je na Novom Beogradu pored Arene

Servis računara čini ekipa vrhunskih servisera, koji imaju u proseku 14 godina iskustva u ovoj oblasti. Počeli smo sa terenskim servisom još '90-ih godina, od vremena prvih PC računara i uvođenja Interneta u Srbiji. To sve nas stavlja u sam vrh firmi u ovoj oblasti, a naši klijenti mogu računati na najviši kvalitet usluga, razrađen sistem i izuzetnu tehničku podršku.

Za odličnu poziciju našeg sajta na pretraživačima, zaslužan je tim iskusnih SEO i marketing stručnjaka. Neke od ranije urađenih web sajtova možete pogledati na stranici Izrada web sajtova.

Servis laptopova je u zadnjih nekoliko godina pretekao računare po obimu posla, pa smo se fokusirali na laptopove u pravo vreme, i do sada postigli izuzetne rezultate. U mogućnosti smo da obavimo i najteže popravke - BGA reballing, zamena lampi u ekranima i slično, koje većina servisa ne radi.

Hiljade klijenata, od kojih su veliki deo preporuke, govori dovoljno o našem imidžu i mogućnostima, pa nije potrebno da sami za sebe, kao neki novonastali servisi, na svom sajtu pišemo da smo najbolji.

Pogledajte spisak nekih od naših klijenata.

Naši klijenti imaju mnoge pogodnosti, koje će i Vas obradovati već posle prve obavljene usluge, ako nam ukažete poverenje. Takve informacije ne možemo objavljivati na sajtu, jer nas drugi servisi uporno kopiraju i naše ideje predstavljaju kao svoje. Uglavnom, shvatićete od prvog poziva da se trudimo da izađemo u susret svakom klijentu, čak i kad nemamo neki direktan interes od toga, više zbog dobrog glasa i budućih preporuka.

Od 2010. godine smo zvanični zastupnik kompanije Avast, čiji antivirusni softver je danas u samom vrhu liste najboljih programa te vrste u svetu.

 

 

 

 

 

Poreski podaci

 

Resenje_Xelart_APR.pdf

Xelart_podaci.pdf

 

 

Naši partneri:

Avast, ComTrade, KimTec, WinWin i drugi.

 

(C)2006-2019. Xelart Holdings d.o.o. Beograd | Design & SEO by Xelart