Početna strana | ZX Spectrum | Commodore 64 | Atari 800 XL

Najbolje igre za ZX Spectrum 48K

Ovde predstavljamo najbolje igre za ZX Spectrum 48K koje su ikada napravljene. Uzeli smo u obzir igrivost, grafiku, animaciju i sve ostale aspekte koji jednu igru čine dobrom. Za ovaj računar napravljeno je više hiljada igara, od kojih su većina bez veze, a tek nekoliko desetina vredi isprobati. Ni na jednom sajtu u vreme izrade ove stranice nije postojao spisak zaista najboljih igara, već su samo nabacane radi popune spiska.

Najbolje igre za ZX Spectrum 48K

Kao i u svemu što radimo, naš princip je bio kvalitet pre svega. Nije bilo lako pronaći i isprobati stotine igara i pregledati još hiljade drugih, pa od toga svega izdvojiti tek nekolicinu. Zato se ovaj spisak komotno može uzeti kao referenca za najbolje igre ikada napravljene za ZX Spectrum. Ako imate još neku koja bi mogla da se nađe na ovom spisku, podelite to sa nama.

Kako učitati igru sa audio kasete u ZX Spectrum

Na našem Youtube kanalu možete pogledati kako se pokreću igre sa audio kasete na pravom ZX Spectrumu. Osećaj rada na mašini koja je deo istorije je fantastičan, pa još i zabavan uz simpatične igrice koje smo izdvojili za vas.

https://www.youtube.com/watch?v=iD1_HRhXIyc

 

Nabavite najbolje igre za ZX Spectrum 48K

Računar bez softvera je samo gomila metala i plastike. Obezbedite sebi komplet najboljih igara za ZX Spectrum 48K na novoj audio kaseti.

Uskoro ćemo objaviti kompletan spisak, do tada nas kontaktirajte putem mejla.

 

 


Početna strana | ZX Spectrum 48K | Commodore 64 | Atari 800 XL

Autor: Saša Erceg (C)2020

Email