Servis kompjutera Xelart Novi Beograd
Servis računara od poverenja
  xelart - servis kompjutera

Pon-Pet: 8-18h
Sub: 10-14h

 
Servis racunara Xelart Novi Beograd O servisu racunara Xelart Novi Beograd Cenovnik servisiranja racunara Kontaktirajte servis racunara English - computer repair service Belgrade
dot
USLUGE
line
LAPTOP SERVIS
line
PRODAJA

Avast antivirus, najbolji svetski antivirus

line

RAZNO

line

Xelart na Facebook-u

Pisite nam ako imate neki predlog ili primedbu, kako bismo bili još bolji!

Srbi za Srbe

 

 

Laptop servis Beograd

Laptop servis Xelart iz Beograda specijalizovan je za servis laptopova svih marki: Toshiba, Asus, Fujitsu Siemens, Acer, MSI, HP, Dell, Lenovo, Sony, Apple, itd.. Od osnivanja firme 2006. do danas smo servisirali na hiljade laptopova i razradili sopstveni sistem kvaliteta, tako da ne morate brinuti da ćemo izgrebati laptop, zameniti deo i slično.

Servis laptopova u Beogradu, lakše popravke radimo odmah!

Odlikuje nas kvalitet, brzina, sigurna garancija. Kod nas ne plaćate prateće usluge, npr. čišćenje laptopa je gratis ako popravljamo DC konektor. Trudimo se da na svaki mogući način izađemo u susret klijentima. Stalne klijente nagrađujemo vrednim popustima i poklonima.

Usluge laptop servisa

Usluge laptop servisa

U našem lap top servisu u Beogradu vršimo sledeće usluge:

Takođe, radimo i sve vrste softverskih usluga - instalacija sistema, čišćenje virusa, spašavanje podataka, instalacija programa, optimizacija sistema itd..

Laptop servis Xelart je servis sa tradicijom i imenom koje ćete prepoznati u gomili "laptop servisa". Mnogi kopiraju naše tekstove, ali ne mogu kopirati kvalitet.

Sigurni podaciVaši podaci i oprema su u sigurnim rukama. Budite sigurni da nećemo zameniti Vašu bateriju, memoriju, punjač, torbu ili izgubiti podatke, jer imamo strogi sistem kvaliteta, u šta ćete se uveriti već prilikom prvog dolaska u naš laptop servis. Privatnost podataka je takođe zagarantovana.

Dijagnostika kvara u servisu laptopovaPrvo dijagnostika, a popravka tek po odobrenju. Po prijemu laptopa u servis radi se dijagnostika, a zatim javljamo koje smo sve probleme otkrili i koja bi bila cena usluga. Tek po odobrenju krećemo sa radom. Dijagnostika se plaća samo ako klijent odustane od popravke laptopa, inače ulazi u cenu usluga.

U servisu laptopova obavljamo popravke i istog dana za hitne slučajeveLakše probleme na laptopovima rešavamo odmah. Tu spada zamena ekrana, zamena tastature koja se lako skida itd. Ostale intervencije obično radimo za sledeći dan ili u roku od 3 do 5 radnih dana ako je portrebno nabaviti neki deo. Uvek možete platiti hitan servis i sačekati.

U laptop servisu radimo i Reballing, kao i zamenu VGA čipova i čipsetaPopravka matičnih ploča na laptopovima - zamena konektora, zamena čipova i reballing na profesionalnoj mašini, zamena SMD komponenti, I/O kontrolera, čipseta i grafičkih kartica. Garancija na popravke je 3-6 meseci. Ne bacajte laptop koji je već neko popravljao, možda ga mi možemo popraviti!

Servis Apple Mac iBook MacBook AirApple servis (Mac servis) - popravka laptop i desktop računara Apple MacBook, Apple iBook, Apple PowerBook, Apple Air, ugradnja originalnih delova, instalacija sistema, optimizacija, popravke ploča, reballing čipova, popravka i prodaja punjača i sve ostalo vezano za Mac!

Imamo rezervne delove za većinu HP, Asus, Toshiba, Lenovo, MSI, Dell, Acer, Fujitsu Siemens, Sony Vaio laptopova:

Delove uglavnom prodajemo uz ugradnju, ali pozovite telefonom da biste dobili informaciju o konkretnom delu koji Vam treba. Prodajemo posebno baterije, tastature, kućišta, punjače za laptop i slično.

Ukoliko laptop nije moguće popraviti jer je uništena ploča ili je neispravno više delova pa je popravka neisplativa, nudimo realan otkup laptopova.

Prednosti našeg servisa laptopova

Evo zašto odabrati naš laptop servis

  • Kvalitet pre svega
  • Brza dijagnostika i servis
  • Isključivo kvalitetni delovi
  • Vrhunski serviseri
  • Sigurna garancija.

Postoji puno laptop servisa od kojih veliki broj čak nije ni registrovan u APR ili imaju svega jednog servisera koji jedva zna nešto. Obično se sami hvale da su najbolji ili jedini, a postoje od juče. Tu nema kvaliteta ni garancije. Ima i onih koji postoje dugo ali samo prave štetu, zamenjuju delove, naplaćuju i ono što ne urade. Kucajte na Google naziv sajta i pogledajte u recenzijama šta ljudi kažu o njima, a onda odlučite kome ćete ukazati poverenje.

 

Servis laptopova u Beogradu

Preporučite nas prijateljima! Hvala!

 

Laptop punjači

Punjači za laptopove, zamenski i originalni, novi i polovni

Novi i polovni punjači za sve tipove laptopova.

 

Pratite nas na Google+

Ako vam se sviđa kvalitet usluga našeg laptop servisa, biće nam drago da nas preporučite prijateljima na Fejsbuku i ostalim društvenim mrežama. Hvala!

Otkup neispravnih laptopova

 

Vršimo kvalitetan servis laptopova sledećih marki:

Gateway laptops

 

(C)2006-2019. Xelart Holdings d.o.o. Beograd | Design & SEO by Xelart

Lenovo servis laptopova Asus servis laptopova HP servis laptopova Dell servis laptopova Toshiba servis laptopova Acer servis laptopova Sony Vaio servis laptopova Apple servis laptopova Fujitsu Siemens servis laptopova MSI servis laptopova Gateway servis laptopova