Servis kompjutera Xelart Novi Beograd
Servis računara od poverenja
  xelart - servis kompjutera

Pon-Pet: 8-18h
Sub: 10-14h

 
Servis racunara Xelart Novi Beograd O servisu racunara Xelart Novi Beograd Cenovnik servisiranja racunara Kontaktirajte servis racunara English - computer repair service Belgrade
dot
USLUGE
line
LAPTOP SERVIS
line
PRODAJA

Avast antivirus, najbolji svetski antivirus

line

RAZNO

line

Xelart na Facebook-u

Pisite nam ako imate neki predlog ili primedbu, kako bismo bili još bolji!

Srbi za Srbe

 

 

 

 

Zamena lampe u ekranu

Zamena lampe u LCD (CCFL) ekranu spada u teže popravke na laptopu, pa većina servisa ne radi zamenu lampe već menjaju ceo ekran. Mi štedimo svojim klijentima novac, što je posebno značajno za one koji imaju starije laptopove u koje ne vredi mnogo ulagati.

Zamena lampe u ekranu laptopa

lampa u ekranuPošto je ekran sa neispravnom lampom praktično već otpisan, važno je napomenuti da ovaj rizičan posao radimo kako bismo izašli klijentu u susret sa pokušajem jeftinije popravke, jer postoji mogućnost da se ekran ošteti ili da se pojavi poneka manja mrlja u slici. Takve mrlje su nisu mnogo upadljive, ali moramo da napomenemo i takvu mogućnost. U svakom slučaju, ušteda je značajna, pa vredi pokušati sa zamenom lampe jer će ekran raditi skoro kao nov. Do sada je uspešnost zamene lampi preko 95%.

Uglavnom imamo na stanju nove lampe za ekrane od 14.1 inča, 15.4 inča, 15.6 inča, 16 inča, 17.0 inča i 17.3 inča, pozovite da proverite jer se stanje često menja.

Author: Sasha Erceg

zamena lampe u ekranu CCFL

Korisni linkovi:

Zamena invertora | Zamena ekrana | Zamena flet kabla | Cenovnik>

CCFL lampe

Sviđa Vam se članak? Preporučite nas prijateljima! Hvala!

 

 

Savet

Možete značajno produžiti trajanje lampe u ekranu laptopa ako koristite Power management funkcije na laptopu koje gase ekran posle nekog vremena neaktivnosti.

 

 

 

(C)2006-2019. Xelart Holdings d.o.o. Beograd | Design & SEO by Xelart